Sustinem ramburs la livrare pe tot site-ul, primire 72 de ore

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate


De ce avem nevoie de informații personale?

Atunci când creați un cont nou pe site-ul wondksale., site-ul nostru vă va cere câteva informații personale.

- Pentru a ține o evidență a vizitatorilor site-ului.
- Monitorizarea comportamentului clienților pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și produselor vândute.
- Comunicarea constantă cu clienții pentru a-i ține la curent cu promoțiile și ofertele speciale.

În momentul achiziției, vom avea nevoie de adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail pentru a vă expedia pachetul. În acest fel, veți primi confirmarea comenzii dumneavoastră, iar curierul vă poate livra produsul la ora și în locul pe care îl doriți.

Datele cu caracter personal vor fi păstrate de către companie și vor fi folosite pentru a informa utilizatorii despre starea contului lor pe wonderksale.com, evoluția și starea comenzilor lor, precum și informații despre promoții și oferte speciale.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate până la exercitarea dreptului de opoziție. Furnizarea de date cu caracter personal către wonderksale nu obligă utilizatorul, care poate refuza în orice caz să furnizeze astfel de date și poate solicita gratuit ștergerea acestora din baza de date.


Cum protejăm datele cu caracter personal pe care le furnizați?

wonderksale se angajează să nu transfere datele personale ale utilizatorilor site-ului web către terți și să le utilizeze doar pentru a informa clienții săi cu privire la informații legate de funcționarea site-ului web și aspectele legate de acesta. Oferte. În acest sens, wonderksale ia toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, divulgării sau accesului neautorizat.

Accesul la bazele de date personale de către wonderksale poate fi autentificat doar prin intermediul unui cod de identificare.
Comandă unică.

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fișiere securizate, iar accesul la acestea și identificarea lor este controlată în mod regulat de către wonderksale.

wonderksale. desemnează angajații care au dreptul de a accesa baza de date cu caracter personal și stabilește tipul de acces, astfel încât fiecare angajat să aibă dreptul de a accesa baza de date cu caracter personal numai în măsura în care este necesar pentru îndeplinirea sarcinilor sale. Angajații wonderksale care au acces la datele cu caracter personal sunt instruiți în domeniul confidențialității și vor cunoaște prevederile legislative în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal vor fi păstrate de către companie și vor fi folosite pentru a informa utilizatorii despre conturile create pe wonderksale.com, evoluția și statusul comenzilor, precum și informații despre promoții și oferte speciale.

Utilizarea acestui site implică acceptarea următoarelor condiții și a condițiilor de confidențialitate. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii și condițiile de utilizare, acesta trebuie să înceteze imediat utilizarea site-ului wonderksale..com. Vă recomandăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate pentru utilizarea acestui site web.

wonderksale..com garantează utilizatorului un acces limitat în beneficiul său personal (comenzi online, informații). site-ul wonderksale..com nu îi acordă dreptul de a reproduce și/sau descărca parțial sau integral site-ul, de a reproduce, vinde/revânde sau exploata în orice alt mod în scopuri comerciale sau contrare intereselor wonderksale (SRL). fără consimțământul său prealabil în scris.

Reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor pe site-ul wonderksale pot fi făcute în scris la [email protected]


Notă de informare privind protecția datelor cu caracter personal

Dreptul la informare al persoanei în cauză - în conformitate cu art. 12 din Legea 677/2001, în cazul în care datele cu caracter personal sunt obținute direct de la persoana vizată, operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puțin următoarele informații.

- Identitatea operatorului și a reprezentanților acestuia (dacă este cazul).
- Scopul pentru care sunt prelucrate datele.
- informații suplimentare, cum ar fi destinatarul sau categoria de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor solicitate este obligatorie și consecințele refuzului de a le furniza; existența drepturilor persoanei vizate în temeiul prezentei legi, în special a dreptului de acces, a dreptului de intervenție asupra datelor și a dreptului de opoziție, precum și condițiile de exercitare a acestor drepturi
- orice alte informații solicitate de autoritatea de supraveghere, ținând seama de circumstanțele specifice ale prelucrării.

Dreptul de acces la date - în conformitate cu art. 13 din Legea 677/2001, orice persoană vizată are dreptul de a obține din partea operatorului, la cerere (gratuit, o singură cerere pe an), o confirmare a faptului că datele sale cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de către acesta.

Dreptul de a interveni asupra datelor - în conformitate cu art. 14 din Legea 677/2001, - orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere scrisă, gratuită, datată și semnată.

- Să corecteze, să actualizeze, să blocheze sau să șteargă datele care nu sunt prelucrate în conformitate cu legea, în special datele incomplete sau inexacte.
- transformarea în date anonime a căror prelucrare nu este conformă cu Legea nr. 677/2001.
- să notifice părțile terțe cărora le-au fost divulgate datele, în cazul în care o astfel de notificare nu se dovedește imposibilă sau nu implică un efort disproporționat care ar putea aduce atingere intereselor legitime.

Dreptul la opoziție - în temeiul art. 15 din Legea 677/2001, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării datelor care o privesc, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, din motive justificate și legitime legate de situația sa particulară, cu excepția cazului în care legea prevede altfel. În cazul unei obiecții justificate, prelucrarea nu mai poate fi îndreptată către datele în cauză. Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără niciun motiv, prelucrării datelor care o privesc în scopuri de marketing direct în numele operatorului sau al unor terțe părți sau divulgării către terțe părți - în astfel de scopuri.

Dreptul de acces la instanțele de judecată - În conformitate cu articolul 18 din Legea 677/2001, fără a aduce atingere posibilității de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, orice persoană care a suferit un prejudiciu ca urmare a unor acte ilicite legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, se poate adresa instanței de judecată cu drept de reparație. Instanța competentă este instanța de pe teritoriul în care se află reclamantul. Convocările sunt scutite de taxa de timbru.



Ce înseamnă abonament la newsletter sau abonament?

Pentru a vă informa în timp real despre evenimentele, promoțiile și ofertele speciale ale :wondksale.com, vă puteți abona în mod voluntar la newsletter. wondksale.com nu încurajează spamming-ul. Utilizatorii care furnizează în mod explicit o adresă de e-mail pe site-ul wonderksale.com au opțiunea de a o elimina din baza noastră de date. În plus, în cazul în care utilizatorii nu mai doresc să primească buletinul informativ wonderksale.com, se pot dezabona aici sau pot folosi linkul din subsolul buletinului informativ wonderksale.com pe care îl primesc prin e-mail.